Webinář: Výrobky na rozhraní legislativ

Aktuální informace ZDE

Pokud váháte, co vše z chemické legislativy se týká chemických výrobků, které vyrábíte, dovážíte nebo s kterými obchodujete, tento webinář Vás provede problematikou rozhodování.

A co vůbec patří mezi „hraniční“ výrobky? Například Kosmetika, Biocidy, Detergenty, Zdravotnické prostředky, Předměty a směsi v obalu, Chemické směsi, Aerosoly.

Webinář je pořádán jako partnerská akce Regartis a EUROCHEM.

Název:

Webinář: Výrobky na rozhraní legislativ

Termín:

8.7.2020 ONLINE

Zahájení:

9.00 hod. Předpokládané ukončení: 14.30 hod.

Program:

Seznámíme Vás s povinnostmi, které se k jednotlivým výrobkům vztahují dle příslušných předpisů a odpovíme na otázky, kdy který výrobek kam patří a co smí a nesmí být uvedeno na obale, aby výrobek nepřekročil hranice svého zařazení.

Časová organizace:

Webinář bude rozdělen do 2 částí:

1. část proběhne dopoledne v čase 9:00–11:00, 2.část proběhne odpoledne v čase 13:00–14:30.

Co budete potřebovat?

Budete potřebovat počítač, reproduktory nebo sluchátka. Mikrofon není potřeba, během webináře můžete psát otázky do chatu, a my vám je zodpovíme – hned nebo ve shrnutí, které vám po webináři pošleme na email. Pokud se ovšem budete chtít zapojit do řízené diskuse na konci webináře, mikrofon si připravte. Samozřejmě vám pošleme prezentaci, a také odkaz ke stažení záznamu celého webináře, abyste si ho mohli v klidu pustit kolikrát budete chtít.

Délka trvání:

1 den

Přednášející:

Ing. Hana Krejsová (Regartis)

Místo konání:

ONLINE

Cena:

1.900 Kč + DPH.

Kontakt:

Kontaktní osoba:
Ing. Jan Vilím
Wcontact s.r.o.
U král. louky 8
Praha 5
tel. 257 310 542,
e-mail: info@ekohelp.cz

Pro neomezený přístup ke kompletnímu obsahu se zaregistrujte nebo přihlašte.

Webinář: Výrobky na rozhraní legislativ

Pokud váháte, co vše z chemické legislativy se týká chemických výrobků, které vyrábíte, dovážíte nebo s kterými obchodujete, tento webinář Vás provede problematikou rozhodování. A co vůbec patří mezi „hraniční“ výrobky? Například Kosmetika, Biocidy, Detergenty, Zdravotnické prostředky, Předměty a směsi v obalu, Chemické směsi, Aerosoly. Webinář je pořádán jako partnerská akce Regartis a EUROCHEM.

Kapitola Archiv
Obsah

Pro neomezený přístup ke kompletnímu obsahu se zaregistrujte nebo přihlašte.