CHEMAX vám pomůže lépe zorganizovat vaše chemikálie a bezpečnostní listy



CHEMAX



Získejte informace o klíčových funkcích programu CHEMAX, jak může náš software zorganizovat vaše chemikálie a bezpečnostní listy.

Program, který Vám zajistí přehlednou správu chemických látek a směsí včetně všech souvisejících dokumentů (bezpečnostních listů, bezpečnostních karet, pracovních postupů atd). Snadno získáte přehled o všech chemických látkách ve firmě a navíc můžete vytisknout bezpečnostní karty a etikety.

  • Udržuje přehledný seznam všech chemických látek v organizaci a sleduje jejich umístění
  • Okamžité zobrazení bezpečnostního listu k chemické látce (směsi)
  • Tisk etiket a čárových kódů
  • Snadné dohledání přesného umístění chemické látky
  • Snadná manipulace v důsledku využití čárových kódů
  • Ukládá historii použití chemických látek
  • Rychlý přístup k informacím o chemické nebezpečnosti látek, pracovním postupům a pokynům první pomoci atd.
  • Uchovává informace o množství látek (jejich zůstatcích) pro snadné doplňování zásob
  • Sleduje čísla šarží laboratorních vzorků
  • Sleduje data expirací a brání tak používání látek s prošlou dobou spotřeby
  • Zaznamenává jména osob, které chemické látky používají
  • Poskytuje data pro sestavení bilance použití chem. látek v podniku

Spravujte vaše chemické zásoby na jakémkoli zařízení.

CHEMAX je nezávislý na platformě, takže funguje na Windows PC, Mac a Linux počítačích. Dokonce můžete pracovat i na mobilních zařízeních iPad, iPhone nebo Android.

Dávno pryč jsou dny, kdy jste museli složitě instalovat programy do svého počítače a pouze z něho pracovat jako správce aplikace. Náš software je založen na nejmodernějších síťových prostředcích (veřejný/privátní CLOUD) s přístupem prostřednictvím webového prohlížeče - už nikdy se tedy nebudete muset starat o instalaci software na klientské počítače.

Program CHEMAX můžete prohlédnout na internetu www.chemax.cz

Jde to i mobilně!

Registr chemických látek CHEMAX je přípraven pro Vás:
Začínáme s CHEMAXem

 

Zaregistrujte se zdarma na 1 měsíc a vyzkoušejte práci s registrem chemických látek CHEMAX v plné parádě bez omezení. Získáte přehlednou evidenci chemických látek, bezpečnostních listů a můžete tisknout bezpečnostní etikety. Užijte si šikovné nové možnosti programu CHEMAX.Vytvoření účtu pro vaši firmu nemůže být jednodušší.

Registrace ukázkového přístupu

Náš jednoduchý nástroj pro import záznamů vám pomůže získat aktuální inventář v CHEMAX cloudu. Použijete stávající záznamy v aplikaci Excel a vaše data nahrajete do aplikace. Nemáte-li evidenci v Excelu, potom snadno vytvoříte nové záznamy ručně. Tak jako vždy jsme vám s tímto připraveni pomoci.

Ceník programu CHEMAX

I takto mohou vypadat vaše etikety:

Program CHEMAX vám umožní tisk etiket a bezpečnostních karet (pravidel pro nakládání) s možností vlastního designu. Tisknout můžete na libovolných barevných tiskárnách. Pro snadnou aplikaci etiket lze tisknout na samolepící archy etiket např. A4, A5, A6 a A7.

Součástí programu CHEMAX je databáze nebezpečných chemických látek TOXI:

Databáze TOXI - CLP neboli nařízení CLP je evropské nařízení o klasifikaci, označování a balení chemických látek a směsí (z angl. Classification, Labelling and Packaging). Tento právní předpis zavádí v celé EU nový systém klasifikace a označování chemických látek, který vychází z globálně harmonizovaného systému Organizace spojených národů (UN GHS). Součástí tohoto nařízení je i databáze chemických látek a jejich bezpečnostní klasifikace.

Použití čárových kódů a NFC (RFID) tagů:

Hledáte informace k chemikálii v libovolném místě vašeho provozu? Stačí jednoduše sejmout čárový kód nebo ještě lépe přiblížit NFC tag k vašemu mobilnímu zařízení (tablet či mobilní telefon) a veškeré informace jsou vám okamžitě k dispozici.

Čárové kódy lze snadno tisknout na samolepicí arch na běžných tiskárnách a poté nalepit tyto jedinečné kódy na obal (nádobu) chemikálie

Pro neomezený přístup ke kompletnímu obsahu se zaregistrujte nebo přihlašte.

Chemax

Obsah
  • Chemax

Pro neomezený přístup ke kompletnímu obsahu se zaregistrujte nebo přihlašte.