O nás

10+

VÍCE NEŽ 10 LET
DĚLÁME CO NÁS BAVÍ

250+

STARÁME SE O VÍCE
NEŽ 250 KLIENTŮ

MIN. 15%

KAŽDOROČNĚ INVESTUJEME
MIN. 15% OBRATU DO
VÝVOJE A INOVACÍ


Společnost WCONTACT s.r.o. se zaměřuje na poskytování komplexních poradenských služeb v oblasti nakládání s nebezpečnými chemickými látkami. Vytváříme informační systémy pro správu chemických látek a distribuci souvisejících dokumentů. Provozujeme již od roku 2002 jednu z největších online databází chemických látek v České republice - portál EUROCHEM (www.eurochem.cz).

Našim zákazníkům dodáváme software CHEMAX pro efektivní správu firemního portfolia chemických látek, skladové hospodářství, správu bezpečnostních listů a tisk bezpečnostních etiket, který spojuje komplexní logistiku s enviromentálním chováním a zodpovědností. V tomto směru zajišťujeme také komplexní outsourcing správy chemického portfolia ve firmách, kde v návaznosti na potřeby zákazníků přebíráme odpovědnost za komplexní logistické řešení a systémové zlepšování.

Nabízíme své služby v oblasti bezpečnostních listů pro chemické látky (tvorba listů, revize a validace, překlady) dle aktuální české a evropské legislativy. Zajišťujeme poradenství pro označování nebezpečných chemických látek a směsí včetně zpracování a kontroly návrhů etiket. Realizujeme školení pro nakládání s nebezpečnými chemickými látkami a bezpečnost práce a to jak privátní firemní kurzy, tak i veřejné semináře.

Pro všechny firmy, kde zodpovědnost za životní prostředí tvoří významnou součást filozofie společnosti, provozujeme online aplikaci EKOHELP (www.ekohelp.cz), která usnadní tvorbu ekologického auditu - EKOAUDIT – tj. posouzení souladu činnosti organizace s právními a ostatními požadavky vztahující se k ochraně životního prostředí - environmentální legislativou.

GDPR - Informace o zpracování osobních údajů

Cílem je vždy dlouhodobá spolupráce a ve vztahu k zákazníkům se řídí mottem: „ Společnou cestou k nejlepšímu řešení

Pro neomezený přístup ke kompletnímu obsahu se zaregistrujte nebo přihlašte.

O nás

Obsah
  • O nás

Pro neomezený přístup ke kompletnímu obsahu se zaregistrujte nebo přihlašte.