Registrace a souhlas/nesouhlas se zpracováním osobních údajů

Newsletter EKOhelp vás informuje prostřednictvím emailů a upozorňuje na novinky v povinnostech firem v oblasti podnikové ekologie a chemie, pořádaných seminářích, akcí a školení
Nová pravidla EU s označením GDPR nám od 25. května 2018 ukládají povinnost nadále oslovovat prostřednictvím emailu s novým souhlasem. Prosíme vás tedy o zaslání tohoto souhlasu(zamítnutí) vyplněním následujícího formuláře.

Zpracování osobních údajů:
Evidujeme vaše jméno, příjmení, tituly, emailovou adresu a případně telefonní číslo a zaměstnavatele (firmu). K těmto základním údajům postupem času přidáváme informace o akcích, na které jste se registrovali, či informace o školeních, která jste absolvovali. Tyto informace následně využíváme k výběru emailových adres, na které zasíláme upozornění.

Osobní informace: Informace o firmě:
Jméno: * Společnost: 
Příjmení: * Ulice a č.p.: 
Titul: Město: 
Email: * PSČ: 
Telefon: 
  ANO   NE

Přeji si dostávat informace o povinnostech firem v oblasti podnikové ekologie EKOhelp (EUROCHEM), pořádaných akcí a školení. Pro další komunikaci je nezbytné vyslovit souhlas se zpracováním osobních údajů ve výše uvedeném rozsahu. Svůj souhlas můžete kdykoliv zrušit. Nezašlete-li nám tento souhlas, nebudeme vás moci nadále informovat o našich akcích, školeních či novinkách.

 ANO Potvrzuji, že jsem se seznámil(a) obsahem Kompletní informace o zpracování osobních údajů a s poučením o tom, jak WCONTACT s.r.o. mé osobní údaje zpracovává, o svých právech a o možnosti odvolat tento souhlas.
Souhlas dávám na dobu:
 3 let    4 let    5 let
EKOhelp form v 4.2  

Pro neomezený přístup ke kompletnímu obsahu se zaregistrujte nebo přihlašte.

Registrace a souhlas/nesouhlas se zpracováním osobních údajů

Obsah
  • Registrace a souhlas/nesouhlas se zpracováním osobních údajů

Pro neomezený přístup ke kompletnímu obsahu se zaregistrujte nebo přihlašte.